Lugna ned dig.
För andra gången på typ en vecka drömde jag inatt att jag var gravid och plötsligt hade jag en tonnåring att ta hand om. Jag drömmer om att vara gravid, jag drömmer om att få en alldeles egen bebis. 
Jag drömmer om att barnet växer upp och att jag är barnets förälder. Jag vaknar varje gång och känner på magen så att den känns som den ska, och när den gör det så pustar jag ut och tackar gud för att det bara var en dröm. Jag vet inte varför jag har börjat drömma såhär, kanske har det att göra med att nästan alla i min ålder antingen är med barn eller redan har skaffat, kanske är jag bebissugen, eller påminner mitt undermevetna mig om att ringa och boka tid för att fylla på mina p-piller. Kanske är det till och med en kombination av alla tre, inte vet jag.
 
Idag ringde jag iallafall, för jag har bara en veckas piller kvar(!) och hon skrev ut ett recept för 3 månader över telefonen. Det var ju gött. Nu kan vi hålla oss lugna och vara säkra på att här blir det inga bebisar än på ett tag :)
 
Och nu har jag bestämt mig, och pratat med min personalchef om sommaren. Jag ska vara ledig, och bara jobba när jag vill. Det ska faktiskt bli jätteskönt att vara fri en hel sommar och jag tror att det behövs för det känns som att sista året kommer bli tufft. Självklart kommer jag jobba ibland, när de behöver mig och jag inte har något planerat, för lite pengar måste man ändå få in :)
 
Tror jag ska ta mitt pick och pack och sätta mig på balkongen nu. En kopp kaffe, en bok och sol är allt jag behöver :)
 
Puss på er!
Sådärja! Idag är det tisdag och jag har haft seminarie om Huckleberry Finn! Det gick hyffsat bra, även om jag inte fick så mycket hjälp av min gruppkamrat. Men men, jag pratade iallafall och är hon tyst så får det stå för henne. Nu kan jag iallafall släppa den boken! Känns som att jag ligger bra till, har börjat läsa bok fyra av fem, och nästa vecka är det seminarie på bok två :) Fett med najs att ligga före! 
 
Idag har jag tillochmed faktiskt varit på gymmet, det är nog första gången på över en månad, och det kändes vill jag lova! Lyckades iallafall springa/powerwalka på löpbandet i 20 minuter och sedan köra lite ben och rygg efter det. Nu ligger jag utslagen på soffan :p
 
Imorgon ska jag jobba ett kortpass över lunchen och det känns nästan lite roligt. Det var länge sedan jag jobbade nu så jag är lite peppad! Blir även ett långpass på fredag 9-18! :)
 
Nämner också att idag är en dag i sorgens tecken. Det är ett helt år sedan min älskade pallan gick bort, och jag saknar henne och och jag tänker på henne vareviga dag. Underbara, finaste, älskade halvan. Jag säger fortfarande hej till henne vid äppelträdet när jag kommer hem till skånegatan, och jag säger godnatt till henne och katterna vareviga kväll. Hon lever vidare i mina tankar och i mitt hjärta, och hon kommer för mig alltid vara världens bästa hund!
 
 
Puss på dig snuffsan!
Hej! Den muntliga redovisningen igår gick bra! Jag gick upp som nr 3 och kunde därmed resten av lektionen bara sitta och slappna av, jag fattar inte varför man alltid vill dra ut på lidandet innan man går upp och kör. Det var hur gutt som helst efteråt. Nu väntar jag ivirgt på slutbetyget som han skulle skicka via mail :) Resten av dagen spenderades tillsammans med the great Gatsby på balkongen i den fantastiska solen, det är så skönt att känna att solen verkligen bränner på huden och att sommaren verkligen är påväg!
 
Idag har jag och P haft lillebror på besök typ hela dagen, vi har snackat skit och ätit frallor, sett på film och lagat middag. Kommer verkligen superdupersakna honom när han flyttar till göteborg :( 
 
Nu ska jag läsa ut den där boken och kanske tillochmed börja på en ny, nästa på listan är "black no more", och den har jag ju redan läst så jag tror det är dags för "the reluctant fundamentalist", vilken sägs vara riktigt bra så det ska bli kul! 
 
Ses! Puss