Hej :) 
 
Var och klippte mig idag, och det blev en liten lugg och jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte. Det tar nog lite tid innan man vänjer sig :) Längden på det övriga håret är jag mycket nöjd med, det känns så lätt och skönt!
 
Tänkte jag ska läsa ut "Black no more" nu, så jag kan börja på nästa bok, kursen börjar inte förrens om en månad men under den kursen ska vi läsa 5 böcker, så jag har tjuvstartat lite :) 
 
Vi säger så! Puss
 
Okej, gött. Jag gick till gymmet iallafall! Nu slipper jag ha dåligt samvete för det :)
 
Jag vet inte om jag har skrivit det men jag är ledig en vecka från skolan nu innan den nya kursen startar. I och för sig pågår ändå academic writing och grammar kurserna, men jag har inga föreläsningar denna veckan. Min första lediga dag spenderade jag på bästa sätt, jag tog en heldag på landet med Therés. Vi gjorde tacos, drack kaffe och var ute och gick med hundarna. Mysigt :) 
 
Tänkte att jag ska få ordning inne på kontoret i veckan med, det är så skönt att rensa ut inför en ny kurs. Jag har ju en tendens att stöka ned rätt ordentligt :p Nu kom jag även på att jag "måste" skriva en uppsats som ska in på fredag, den är frivillig men det kan vara skönt att få lite feedback på hur man skriver eftersom kursen examineras genom att skriva en uppsats på salstentan. Man ska skriva om orsaker till en trend eller förändring, typ "Why do people smoke", så ska man ha flertalet paragrafer med olika orsker till fenomenet. Har svårt att komma på ett ämne, någon som har ett förslag eller två? :)
 
På tal om något helt annat så tänkte jag gå och klippa mig i dagarna, jag funderar på att klippa lugg bara för att det var så hiiiiimla länge sen jag hade det. Och jag vet att det är sjukt jobbigt att ha lugg men jag är sugen ändå. :D Tror jag får låta frisören bestämma, det blir oftast bäst så. 
 
Nu ska jag göra middag, vi hörs! Puss
 
 
Jag tycker det är svårt att få tummen ur och gå till gymmet. När jag väl är där har jag inga problem med att stanna kvar men att få mig själv att gå dit är jäkligt svårt.
igårkväll sa jag till P lite som ett "löfte"för att det verkligen ska bli av att imorgon bitti ska jag gå till gymmet. Som så många andra gånger blev det inte så. När jag vaknade idag mådde jag dåligt. Som vanligt. Snorig, känningar i öronen och ont i kropp och knopp. bestämde mig för att läsa lite innan gymmet och gå dit vid 10 halv 11 istället. När jag hade läst färdigt runt 10 bestämde jag mig för att äta frukost och se ett avsnitt av en serie, och efter det blev jag så himla trött så jag tänkte att jag går tll gymmet klocka 13 istället. Så jag läste och efter en stund somnade jag. vaknade för en kvart sen och nu sitter jag här. Utan några planer på att gå till gymmet och snart behöver jag ju äta lunch med, så då kan jag ju inte gå dit nu heller ;) 
 
USCH och fy vad svårt jag har för att ta mig dit. Det är enklare när man redan är ute och och grejjorna med sig, för då kan man bara slinka in lite fort, men när man sitter hemma å har de gutt så lockar inte gymmet jättemycket. 
 
Det är synd. Puss