Och så var det gjort. Igår jag jag till gymmet.
Tränade inte överdrivet hårt utan testade mest olika maskiner för att ha ett humm om hur de fungerar. Gick dit runt fyratiden och det var rätt mycket folk. såklart. Idag är träningsvärken inte allt för stor, däremot har jag som bomull i hela pannan och huvudvärk. Men jag planerar att gå till gymmet imorgon förmiddag och hoppas på mindre folk. Idag ska vi nog gå och simma ett par meter, kan vara skönt. Sitter just nu och beställer smink. Handlar man för £30 så är det 48% avdrag på allt man köper. Så mycket nytt blir det :)
 
Puss och kram.
VAD FAN har jag gjort?
 
Jag har precis just i detta nu köpt ett ÅRSKORT på Actic och jag ångrar mig redan. Sist jag köpte ett årskort var det på friskis. Jag gick dit i ungefär en och en halv månad sen gav jag upp, och resten av året betalade jag för  ångest istället för träning. Och nu har ja gjort det igen. Jag vet inte ens vad som ingår, men jag antar att simhallen ingår i priset? Då kan jag iallafall gå dit med min make och simma lite. Jag kände att jag var tvungen att göra något. Det enda jag gör med mitt liv är att sitta i soffan med mina böcker på skoldagarna, och på de lediga dagarna sitter jag också i den där jäkla soffan fast utan böcker. Tro fan att jag är trött jämt. Går jag dit iallafall 2 dagar i veckan är det nyttigare än hur jag lever nu, men shit pommfritt vad har jag gett mig in på?
 
 
Hej! 
 
Sitter och pillar lite med min uppsats, har ungefär hälften kvar men är inte riktigt i rätt stämning för att skriva, men det kommer. Kom på att den ska in nu på torsdag och inte nästa måndag, så nu har jag fått lite extra press, vilket behövs! Jag tänkte att jag ska kika på lite webbtv för att få igång några tankar snart, det kommer bli bra dethär! Målaren har varit här idag, och hujedamig vad kvick han var! Badrummet är helt färdigt och köket är spacklat och klart för att målas, vilket han ska göra imorgon bitti. Sen slipper vi allt jädra spring som har varit här de senaste 8 veckorna. Det ska bli hur skönt som helst! Vi fick även reda på att det kommer dras av pengar på hyran för de dagar som vi har varit utan badrum, inte för att vi vet hur mycket det rör sig om men lite kosing blir det nog iallafall :)
 
Idag ska jag och maken gå till simhallen, är riktigt sugen på att bubbla lite i bubbelpoolen så det ska jag allt göra efter några längder :) Nehe, nu skriker Lennart på mig så jag får gå och se vad han vill, mat fick han ju nyss så han vill säkert att jag ska spola i kranen. Vi hörs!
 
puss