Ja. Nu är det återigen ett bra tag sedan jag tog mig tid att skriva lite här. Just nu sitter jag och funderar över den sista 'vecckouppsatsen' som ska handla om på vilket sätt språk förändras. När denna är färdig, vilket jag hoppas blir imorgon, är det dags att sätta igång med den slutgiltiga större uppsatsen. hittils har jag samlat 12+12+14 poäng av 15 varje vecka och hoppas på något liknande på denna sista. det skulle innebära att jag behöver skriva ca 10p av 40 på den sista uppsatsen för att bli godkänd på hela kursen, vilket inte borde vara så svårt. MEN. jag känner mig ganska uttömd. Jag skriver och skriver och skriver och det känns nästan som att det inte finns några ord kvar till de 4 sista sidorna jag behöver få ihop. Hursomhelst. Snart är det även dags att stå inför klassen och hålla föredrag i ca 5 minuter om valfritt ämne inom den engelskspråkiga världen. Känns sådär. Har inte ens valt ämne än..
 
Nåja, På onsdag nästa vecka ska lille Svenne bli av med sin manlighet. Då ska jag lämna honom hos veterinären för att bli kastrerad och han anar ingenting. Stackars liten!
 
Nu har jag inte särskillt mycket mer att säga. Back to work!
Puss
Ojski pojski. Länge sen sist! Jag har precis spelat in min muntliga redovisning, det gick bra, tror jag. Men man ska inte vara för självsäker heller för då blir man bara besviken. Tanken är att den muntliga ska vara informell och idag kände jag mig mer avslappnad och läste inte bara mitt manus rätt upponer. Jag ska så småning om skicka in min skriftliga med som ska vara väldigt formell, men jag vill läsa igenom den med kritiska ögon ikväll så det inte blir någa slarvfel. 
 
På tal om annat fick jag världen shock i måndags när jag fick tillbaka tentan. Lyckades skrapa ihop till ett VG vilket är heeelt fantastiskt! Det kunde jag aldrig tro :)
 
Imorgon kommer lillebror och lillelin hit på fredagsfrukost och på kvällen åker jag och P till Braås för att hälsa på Johan för lite god mat och en film. Så det blir en trevlig fredag! 
 
Förresten har jag blivit helt hooked på candy crush, och man vet att det går över styr när man tillochmed drömmer om spelet. Jag är så jädra beroende och det är skitjobbigt verkligen! Usch.
Nu ska jag göra mig iordning och släppa datorn ett tag. Vi hörs!
Shit pomfritt vad kvick han var på att sätta poäng och ge feedback! Fick 5/5 på den muntliga och 7/10 på den skriftliga. Känns skitbra! Men är lite besviken på sjuan. Jag hade två jäkla piss-slarv-fel på hela texten, båda i de två första meningarna där jag råkat skriva "where" istället för "were" och "in the beginning" istället för "at the beginning". Skit skit skit, resten av texten var helt felfri dock! Han gör inte poängavdrag för grammatik och sådant, så jag tror jag skulle ha skrivit en lite längre text för att få mer poäng. lyckades bara skrapa ihop 380 ord och såg i efterhand att det skulle vara 500. Men de e lugnt, det fixar vi till nästa gång :p
 
Är ändå nöjd :) Nu väntar jag bara på att få reda på språkvetenskaps-tentan. Den var rättad och klar tisdags men ännu har vi inte fått tillgång till resultaten. :( Men det kommer väl snart det med! Hejsålänge :)