Hej kära vänner!
Min hjärna är splittrad till tusen för tillfället, så mycket som ska göras på så lite tid. I lördags hade jag uppsatsskriving, fick idag veta att trots att min struktur inte riktigt var som den skulle enligt boken blev jag godkänd! Bara possitivt känner jag, för det måste ju innebära att jag har skrivit en jäkligt bra text! Självklart hade det varit roligt med ett vg i academic writing men nu blev det et G och det är jag nöjd med! Hur som haver, imorgon är det tenta två av fyra, grammatik och vocabulär. hälften hälften och just nu är jag så trött på alla regler och undantag så att jag nästan kräks. Ska bli riktigt skönt när det här är överstökat. Tre tentor, ett seminarie och en uppsats kvar innan sommarlov! Kämpa kämpa kämpa! 
 
Nåja, skulle bar akika in och säga hej. Puss på er!
Hej!
 
Sitter här i mitt kök på kökssoffan och försöker koncentrera mig på att läsa inför tentan imorgon. Vi ska skriva en akademisk uppsats och ämnet får vi inte förrens imorgon när sätter igång. Känns sådär, det enda jag kan göra nu är i princip att lära in hur de olika typerna ska struktureras. Måste även ner till bokhandeln och köpa mig en eng-eng lexikon som jag kan ta med imorgon, och så borde jag städa för det ser ut som fasen här hemma. 
 
Det är väl bara att sätta igång. 
Puss
Hej. ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte haft så mycket att skriva om. Nu är det iallafall ungefär tre veckor kvar på mitt andra år på universitetet och det känns bra. Har dock hemska tre veckor att se fram emot, på lördag går första tentan av 4 av stapeln och sedan rullar det på, uppsatsen får jag skriva däremellan någonstans för den lyckas jag då aldrig får färdig. Nog om det, imorgon är det tentaplugg som gäller iallafall. Mycket annat händer inte i mitt liv just nu, Lennart och Svennart mår bra och busar som aldrig förr och maken jobbar på som vanligt :)
 
Idag har jag haft lillebror och lillelin på frukost, lika trevligt som alltid! Sen åkte jag till skolan för att ha jag seminarie på The Reluctant Fundamentalist, och efter det var jag nere på stan för att köpa ett par skor åt min mor. De var slut i hennes storlek så det slutatde med att jag kom hem med en fruktansvärt vacker klänning (till brölloppt) och ett par nya skor till mig själv istället. Nu ligger jag i sängen och slöglor på "Yes man" som sänds på sexan och ska nog sova när som för jag är dyngtrött!
Lägger till en bild på stekarLennart och mina nya skor nedan :)
 
Puss & Godnatt