Hallå där!
 
Mycket har hänt under den här sommaren och den har varit väldigt väldigt fin. Jag har verkligen njutit av att vara ledig varenda dag! Jag har hunnit med en möhippa i göteborg, ett bröllop i Ålem, bila genom Danmark för att ta båten till tysklad och hem igen, en galet rolig 30-årsfest, chill vid havet och i stugan, måla en lada, minifyllor, ullared gånger2, och en massa fantastiska timmar med Lillebror. Sommaren har varit perfekt på alla vis!
 
Imorgon är det hela 5 dagar sen lillebror flyttade till Göteborg med sin flickvän så jag tycker det är hög tid att hälsa på dem, därför har jag bokat tågbiljett och åker 10.15 imorgon förmiddag! :) Det ska bli jätteroligt tycker jag!
 
Det börjar dra ihop sig lite nu till skolan börjar igen, den andra september går startskottet för mitt sista år(!) De senaste två åren har gått så sjukt fort verkligen! Nu är det dags att få in lite rutiner i mitt liv igen, ska fortsätta gå till gymmet, försöka jobba en del och och kämpa mig igenom de sista kurserna! Kul! :D
 
 

Kommentera

Publiceras ej