Vet inte alls vart helgen har tagit vägen. I fredags var jag iallafall i kalmar med min bäste vän, det resulterade i mindre pengar i plånboken och mer kläder i garderoben. Två par byxor och en topp lyckades jag få med mig hem. Igår var det lördag med jättefint kyligt och soligt väder. Jag vaknade tidigt av kramp i nacken, utbrast ett högt ett aaaaaj! och min fina P är gullig och sa förlåt, hahah :) Spenderade lite tid åt böckerna under dagen sedan åkte jag till Torestorp för en härlig runda i skogen med T och en massa hundar. Sedan handlade jag och maken och vi handlade mycket. Willys är nyöppnat med en massa extrapriser och det kom väl till pass nu när vi behövde storhandla. Under kvällen så vi på film fram tills läggdags.
 
Idag har jag suttit med tentaplugg under större delen av dagen från kl 9 till 4 ungefär. Sedan tog jag en skön dusch och iväg på middag hos svärföräldrarna. Efter det åkte jag hem till skånegatan en stund, och nu är vi hemma igen. Snart börjar solsidan och vi sitter bänkade som vanligt, synd bara att avsnitten är så korta. Kunde varit en 45 minuter iallafall så det hinner börja innan det är slut. Nehe, på med mjukisar och ner under filten!
 
Puss
Godafton!
Tänker inte skriva särskillt mycket idag utan jag vill mest tipsa om en miniserie som nyligen sändes på SVT i 3 delar. Det handlar givetvis om Jonas Gardell och hans "torka aldrig tårar utan handskar". Se den, se den, se den! Jag blev väldigt berörd och det här är precis en sådan sak som jag vanligtvis blundar för, jag låter bli att titta av den enkla anledningen att jag blir så ledsen av att inse hur världen verkligen ser ut, eller i det här fallet hur den en gång har sett ut. Men! Jag ångrar inte att jag såg den över huvud taget, för samtidigt som det var fruktansvärt sorgligt så kan jag ändå nu i efterhand känna en gnutta hopp. Det är mycket bra som har hänt sen dess och vi har kommit en bra bit på vägen, dels när det gäller acceptans jämtemot homosexualitet och inte minst när det gäller sjukvården och läkemedel. Sverige och världen går framåt och det applåderar jag för! 
Så har du ett par tre timmar till övers tycker jag absolut att du ska lägga dem på att se serien!  
Alla tre delar finns tillgängliga på SVTplay :)
 
Puss
Somliga dagar är trötta och irriterade, andra är pigga och glada. Jag har haft väldigt många av de förstnämnda på sistonne vilket är väldigt väldigt väldigt tråkigt. Idag är en sån dag återigen, sitter just nu på en filt på vardagsrumsgolvet med vetekudden över magen och är omringad av tråkiga skolböcker. Soffor eller stolar är inte alls bekväma idag pga att jag har en sån fruktansvärd mensvärk som känns i hela ryggen, magen och benen. Om det inte vore för att jag vill ha barn någon gång i framtiden hade jag slitit ut min livmoder för länge sedan. Så jag frå offra mig för mina framtida barn och sitta på golvet ett par dagar i månaden. Hursomhelst, igår gick jag upp redan klockan 5 eftersom vi skulle ha redovisning av våra två grupparbeten 08.30. Vi blev poängsatta både på det skriftliga och det muntliga och skrapade sammanlagt ihop 19 av 25 poäng, dessa följer sedan med och läggs till på tentan. Så om jag sätter en hyffsat hög poäng av de 10 man kan få för den individuella uppgiften bör jag sitta rätt säkert, hoppas jag. Passade på att jobba lite igår också, 17-00 var den avtalade tiden men stannade till 00.20. Det var en ganska lugn kväll och lättförtjänta pengar även fast jag var galet trött. Nåja, pausen är över och det är dags att återgå till böckerna. 
 
Puss